Geroosterde paprika pasta – 4 personen – 21 punten p.p.

1 pot geroosterde gele paprika’s (465 gram), 125 gram magere spekreepjes, 1 grote ui, 3 teentjes knoflook, 250 gram diepvries tuinerwten, ± 1 dl kippenbouillon, 250 gram pasta naar keuze, 1 bouillonblokje, zout, peper, 100 gram geraspte pittig belegen kaas.

 

Laat de paprika’s uitlekken en snijd ze in reepjes. Bak de spekjes uit en fruit de geperste teentjes knoflook en de ui in ringen even mee. Voeg de reepjes paprika toe samen met de tuinerwtjes en de bouillon. Laat het geheel in een paar minuten zachtjes gaar worden.

Kook de pasta in water met een bouillonblokje volgens de gebruiksaanwijzing, afgieten en door het gerecht scheppen.

Breng op smaak met zout, peper en bestrooi het met de geraspte kaas.

Print Friendly, PDF & Email