Menu
Dit is een basis dagmenu (54 punten):
Ontbijt:
snee volkorenbrood
5 gram boter
beleg kaas 48+ (20 gram)
2 mandarijnen OF 1 kiwi OF 150 gram aardbeien
Tussendoor:
snee volkorenbrood
beleg appelstroop OF jam OF honing
Lunch:
2 sneden volkorenbrood
10 gram boter
beleg mager vleeswaar
beleg kaas 48+ (20 gram)
1½ dl halfvolle melk OF 2 dl karnemelk OF 1½ dl yoghurt
Tussendoor:
1 sinaasappel OF 1 appel OF 1 peer
Diner:
150 gram aardappelen OF
100 gram gekookt gewogen zilvervliesrijst OF
100 gram gekookt gewogen volkorenpasta
200 tot 250 gram groente
75 gram mager vlees OF
100 gram kipfilet OF
150 gram magere vis
juslepel jus OF 10 gram boter
1½ dl yoghurt OF 100 gram kwark
‘s Avonds:
thee of koffie met 1 biscuitje
Belangrijk:
Elke dag drinkt u bij dit menu 1,5 liter water.
Elke dag neemt u 1 Totaal vitamine en mineralen tablet.
Op dit basis menu zijn alle variaties denkbaar.