Menu

Dit is een basis dagmenu (54 punten):

Ontbijt:
snee volkorenbrood
5 gram halvarine
beleg kaas 48+ (20 gram)
2 mandarijnen OF 1 kiwi OF 150 gram aardbeien

Tussendoor:
snee volkorenbrood
beleg appelstroop OF jam OF honing

Lunch:
2 sneden volkorenbrood
10 gram halvarine
beleg mager vleeswaar
beleg kaas 48+ (20 gram)
1½ dl halfvolle melk OF 2 dl karnemelk OF 2 dl magere yoghurt

Tussendoor:
1 sinaasappel OF 1 appel OF 1 peer

Diner:
150 gram aardappelen OF
100 gram gekookt gewogen zilvervliesrijst OF
100 gram gekookt gewogen volkorenpasta
200 gram groente
75 gram mager vlees OF
100 gram kipfilet OF
150 gram magere vis
juslepel magere jus OF 10 gram margarine
2 dl magere yoghurt OF 1½ dl biogarde roer yoghurt

‘s Avonds:
thee of koffie met 1 biscuitje

Belangrijk:
Elke dag drinkt u bij dit menu 1,5 liter water.
Elke dag neemt u 1 Totaal vitamine en mineralen tablet.
Op dit basis menu zijn alle variaties denkbaar.