Pasta salade – 4 personen – 18 punten p.p.

200 gram (vlinder) pasta, 200 gram haricots verts, 150 gram gerookte kipfilet of hamblokjes, 150 gram feta blokjes,

1 kleine gele paprika, 150 gram kers tomaatjes, 10 zwarte olijven zonder pit, 1 teentje knoflook,

1 eetl. kappertjes, 2 eetl. wijnazijn, 3 eetl. olijfolie, zout, peper.

 

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en kook ook de gehalveerde boontjes gaar.

Maak een dressing van het geperste teentje knoflook, fijngehakte kappertjes, azijn, olie, zout en peper en schep dit

door de pasta, samen met de boontjes. Toevoegen: paprika in blokjes, gehalveerde kers tomaatjes, gehalveerde olijven

en naar keuze kip of hamblokjes. Laat alles afkoelen in ± 1 uur, zodat de smaken op elkaar intrekken.

Voeg op het laatst de blokjes feta toe.

 

Print Friendly, PDF & Email