Stokbrood speciaal – 4 personen – 16,5 punten p.p.

4 eieren, 100 gram achterham, 100 gram jonge kaas, 2 tomaten, 100 gram champignons, 1 ui, 1 eetlepel fritessaus, zout, peper, maggi, paprikapoeder, 1 (voorgebakken) stokbrood – 250 gram.

 

De oven voorverwarmen op 180°C. Kook de eieren hard, laat ze afkoelen en snijd ze fijn samen met ham, kaas, champignons, ui en de ontvelde tomaat.

Schep de fritessaus erdoor en breng dit mengsel op smaak met zout, peper en maggi. Snijd het stokbrood in plakjes of overlangs en dan doormidden (4 stukken) en beleg dit met het mengsel.

Bestrooid met paprikapoeder in de oven ± 10 minuten verwarmen tot de kaas gesmolten is.

Erg lekker als hapje op een verjaardag; verdeel het mengsel dan over in plakjes gesneden stokbrood.

Print Friendly, PDF & Email