Wrap met sperziebonen – 2 personen – 21,5 punten p.p.

1 rode ui, 150 gram sperzieboontjes, 250 gram (kastanje) champignons, 1 eetlepel olie, 2 eetl. fritessaus, 2 eetl. zure room, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels gehakte peterselie, peper en zout, 4 tortilla’s, 4 plakjes achterham.

Verhit de olie in een koekenpan en bak daarin de gesnipperde ui tot deze glazig is. Voeg de in stukjes gesneden sperzieboontjes toe. Bak de boontjes ongeveer 5 minuten mee totdat ze beetgaar zijn (of kook ze even voor). Bak de laatste 3 minuten de champignons in plakjes mee. Schep af en toe om. Meng in een kom de fritessaus met de zure room. Pers de knoflook er boven uit. Maak de saus op smaak met zout, peper en peterselie. Verwarm de tortilla’s in een droge koekenpan en bestrijk ze met de knoflookmayonaise. Leg op iedere tortilla een plakje ham, verdeel het gebakken champignonmengsel erover en rol ze op.

Print Friendly, PDF & Email